1. Мы открыли доступ к ранее скрытому контенту.

    Вам доступно более 44 000 видео уроков, книг и программ без VIP статуса. Более подробно ЗДЕСЬ.
    Скрыть объявление

Архив FaLang - компонент для удобного перевода Joomla! 2.5 - 3 на другие языки

Тема в разделе "Неактивные складчины (архив)", создана пользователем BlackMan, 31 май 2014.

0/5, Голосов: 0

Метки:
  1. BlackMan

    BlackMan Модератор

    Сообщения:
    18.640
    Симпатии:
    28.273
    Компонент FaLang будет очень полезен тем джумлаводам, чьи сайты посещают пользователи из других стран. Плюсом компонента является то, что компонент не создает дублей страниц и более удобен чем core- мультиязычность Joomla! 2.5 - 3-x. В настройках компонента можно указать, переводить весь сайт или отдельные страницы. Compatible with Joomla 3.0

    [​IMG]
    Читать больше:

    Спойлер
    The Falang component allows you to manage all your content translations, even the content of all your components/modules, on your web site. The component is so flexible that you can easily add new components at a later date and then translate the new content.

    With extensions you can translate k2, aiContactSafe, Docman , Redshop, jDownload, phocaDownload ....

    Falang doesn't use the default language system of Joomla 2.5 and 3.0. You don't have to specify a language for each content article or menu item (which results in a huge amount of duplication).

    Did you ever ask yourself how you can create a multi-lingual website without copying every single item and re-creating them in the new language? Then Falang is one of the possible answers to this problem.

    In case of problems look for the solution in that page: falang’s problems resolution

    Зачем покупать:

    The free version has a backlink to faboba site. You can remove it if you upgrade to a basic or standard version without loosing your translations and parameters.

    Берем Standard €39
    • 1 Sites Support
    • 3 Months Membership
    • 1 Year Updates
    Сайт-магазин:


     
Сохранить в соц. сетях:
Оценить эту тему:
/5,